De feminine mestre / Moder Maria

Moder Maria                                             Uendelig kærlighed – kunstner Gert Ørnbøll

                                                                            
                                                   
Moder Maria                                                                                           Moder Maria er verdensmoderen, og arbejder med i os i sin moderlige omfavnelse, med at genskabe troen på os selv, og arbejder med os til at åbne vores indre hjertelys, og erindre hvem vi er.
 
Inkarnationer

At kalde hende Moder Maria er tættere på sandheden end at kalde hende Jomfru Maria. Hun var moder til Jesus, og melder sig også ofte igennem kanaliserings ved denne betegnelse.

 

Hun rejste til Tyrkiet efter Jesus død, til byen Efisos hvor hun døde, inden da hun bosatte sig der, havde hun rejst rundt i en del af de omkring liggende lande, bla i Frankrig i Katarerne hjemland, og etableret der kontakt til de som havde herredømmet, og de hjalp hende med at gemme sig for mennesker som søgte hende, for at rane sig hendes viden til sig på falske forudsætninger. 


I skrivende stund fortæller Moder Maria, at hun ind imellem følte sig som jaget vildt, men fandt langt om længe roen og sikkerheden i Efisos gamle bydele.

 

I Atlantis levende hun som præstinde, og da Atlantis synker tager hun sammen med gruppe af præstinder, og druider, og vandre over kontinenterne. I samme gruppe var Maria Magdalena, de arbejdet sammen om at udbrede læren om de healende krystaller, og lydens healende kraft i en forening. Sammen drager de til Tibet efter Atlantis "undergang" hvor de slår sig ned sammen med lyd healer. Lydhealerne var efterkommere af mennesker fra Lemurien, som havde bosat sig i slutningen af Lemeriens tidsperiode og opbygget Shamballa healings by i Tibet.

 

                    

© Copyright - Izabella Anjelica