De opstegne Mestre / Den violette flamme

Kanaliseret info om den violette flamme v/Izabella Anjelica 


Den violette flamme stammer fra tidernes morgen, Igennem skabelsen øjeblik blev der frigjort en energi eksplosion fra jordens midte og ud i universet af transformativ violet lys, der sammenkoblet sig i cirkulære spiraltråde og derigennem blev den violette flamme skabt. Grunden til navnet er den farve som blev udsendt da energi udladning skete i universet.

Den violette flamme repræsentere og rummer alt, fødsel – helbredelse – beskytter - kærlighed –kraft – styrke og balance. Den violette flamme blev bragt og sammenknyttet med jorden via Sanat Kumara som med Lady Venus skal have bragt energien hertil sammen med 144.000 lysbærere. Siden da overtog St.Germain og Lady Portia hvervet med at viderebringe den violette flamme til jorden og menneskeheden, og arbejde bevidst med den.

Det som du skal have for øje når du arbejde med den violette flamme, er din intention med at arbejde med den, gå ind i dit hjerte kald på den højeste guddommelige violette flamme, mærk den tilstedeværelse i og omkring dig, mærk du bliver letter i krop og sind, mærk kærligheden i dit hjerte når du åbner dig for den violette flammes energistruktur.

Du kan til enhver tid hidkalde den violette flamme og bede om at blive renset på krop og sjæl, for energi aflejringer - energistøv som du ikke skal bære rundt på.

© Copyright - Izabella Anjelica