De maskuline mestre / Serapis Bay
 
                                               
                                                                     
Serapis Bay - Peter Fich Christiansen

Serapis Bay
Serapis Bay er en målrettet læremester – han sørger for at du kommer til at lære det du skal. Han hjælper os med opstigning igennem spirituel oplysning.

Han motivere os til at holde en god fysisk form og sund livsstil, ud fra hans egen store interesse for skønhed og æstetik. Han hjælper kunstner og musikere med deres kreative processer.


Han arbejde for verdensfreden, i samråd med det æteriske råd, som består af opstegne mestre og kollektive bevidstheds inspiratorer, der samarbejder med de opstegne mestre i fysiske skikkelser på jorden..

 

Isis og Serapis Bay arbejder direkte med devariget, de hjælper os med genopstandelsen og opstigning. Vi kan kun opstige igennem 3 stråle, de hjælper os med at integrerer og fuldende opstigningen på en balancerede enhed med altet..

 

Inkarnationer:

En af hans utallige inkarnationer var som ypperstpræst under Atlantis tid, hvor han var medvirkende til at danne underjordiske generatorer af krystaller til 9 og 15 og 21 energi portal samspil med hinandens poler, sammen med Moder Maria, og Hilarion, som havde deres gang i krystal templerne i Atlantis.

Endvidere var han Spartacus den 3 af Spanien.

 

Sammen med Maria Magdalene levede han i Ægypten, hvor de sammen grundlagde en hel ny byAmarna, og sammen skabte de religionen Atenismtilbedelse af solguden Aten.


Hans navn under denne inkarnation var  Amenhotop den 3 også kaldet Aka Ahknatun, Maria Magdalena navn var Nefertiti (Maria Magdalene) – forældre til Tutankhamon.

 

Hvis du forsker i Ægyptisk historie vil du kunne se at tegninger/relieffer af de to han en anden hovedform end de andre ægyptiske ”guder” regenter.

 

Retræte

Serapis Bay - Luxor i Ægypten

 

© Copyright - Izabella Anjelica