De maskuline mestre / Jesus / Kanaliseringer - Jesus

Kanalisering v/Izabella Amjelica


"Jeg er Jesus Christ, åben dit hjerte op du kære barn, og mød mit lys i dit hjerte"


Jeg er den som har vandret i årtusinder på jordens flade, og lært af livets uransageligheder, og derigennem åbnet mit hjerte op til at påtage mig erhvervet som Jesus Christ af lysets komme.


Igennem mine lidelser på jorden var jeg med til at stadfæste jeres nye indtræden i femte dimensions hjertebevidsthed.


Igennem mit liv sammen med Maria Magdalena lærte vi at være i en enhed af kærlighedens guddommelige dualitets lys, som skal skinne på jorden igennem menneskehedens bevidsthed igen om 900 år i fuld integration.

 

Jeg har igennem mit lys hjulpet utallige mennesker igennem lidelser, og ført dem tilbage til deres indre lys igen.

 

Åben dit hjerte op for mit altfavnende lys, og lad mig favne dig deri.

 

I de næstkommende år arbejder jeg sammen med Maria Magdalena og Kuthumi med at stadfæste visdom og kærlighed i menneskehedens bevidsthed. Og sammen med ærkeenglene Michael hjælpe med at opløse jorden og menneskehedens fastbunde karmiske tråde imellem den feminine og maskuline bevidsthed, og derigennem åbne jorden og menneskehedens bevidstgørelse om at eksistere i fordragelighed igennem deres hjerter i dualitetens lys.

 

Jeg har vandret mange liv på jorden som præst og præstinde, og derigennem lært at udøve den healende kraft igennem hjertet til mit liv som Jesus Christ. Jeg opsteg i lyset igennem min bevidsthed, og eksistere for nu på mester planets 2 stråle i en tid, hvor jeg sammen med Kuthumi stadfæster visdom og kærlighed. Om 550 år vil jeg indtræde fuldt og helt i min første grad af Chohans lys.

 

Sammen med Lady Portia og Hilarion arbejder jeg med at klargøre jorden og menneskeheden til at indtræde i femte dimensions energi frekvens igennem åbning af det healende hjertes lys i foreningen med Kristus og Maria lyset i en enhed.

 

Jeg takker for nu og vi mødes alle igen i lyset af den evige kilde – guddommes lys.

 

© Copyright - Izabella Anjelica