De feminine mestre / Pallas Athena

Pallas Athena

                                                       


                                                                       Pallas Athena af Peter Fich Christiansen


Pallas Athena

Pallas Athena var en af de gamle græske gudinder, hun var gudinde for krig, kunst og håndværk og visdommens gudinde, skytsgudinde for Athen.

I de kommende år vil vi se flere og flere af de gamle guder og gudinder får større genklang på mesterplanet igen.


Ifølge den græske mytologi var hun datter af Zeus, hun siges at være sprunget fra hans hoved fuld udvokset og iklædt rustning, klar til at gå i krig.  Zeus var gift med Metis, mor til Athena, en dag slugte Zeus Metis, og fosteret voksede videre i hans hoved, til sidst måtte smedguden Hefaitos kløvet Zeus hoved, og ud sprang Pallas Athena. Hun er søster til kriger guden  Ares, .


I dag kan du på Akropolis se omridset af templet Parthenon, det blev bygget til ære for Pallas Athena. I templet stod en statue af elfenben og guld af Pallas Athena.


Pallas Athena repræcentere med sin gudinde energier styrkens femenine mester, og hjælper med at finde styrke til at være her på jorden, styrke til at give slip på fortiden, styrke til at gå fremad.

Hun samarbejder med de opstegne mestre med at implementer Den Gyldne Hjertetids helhed og kærligheds bevidsthed ind i menneskehedens kollektive bevidsthed niveauer.
© Copyright - Izabella Anjelica