De feminine mestre / Pallas Athena / Kanalisering - Pallas Athena
Kanalisering v/Izabella Anjelica
 
Jeg er Pallas Athena, vær hilset

Jeg er guddommens gudinde, jeg er føre af styrke, jeg er føre af kærligheden, jeg hjælpe det enkelte menneske med at stadfæste kærlighedens styrke i indre som ydre struktur, i indre som ydre bevidsthed.

 

Jeg er kærlighedens gudinde, jeg er styrkens gudinde, jeg er altfavnende, jeg er altseende, jeg velsigner dig nu og for evigt i mit lys, jeg velsigner og ilægger kærlighedens styrkende flammelys i din indre hjertefrekvens her og nu, og for evigt, modtag, flyd med, vær i et dermed.

 

Jeg er i årtusinder været tilknyttet mesterplanets altfavnende lys, jeg er gudinden over alle gudinder, jeg føre og viser vej, jeg er den som sidder i det karmiske råd, og skære alle de karmiske tråde som hindre det enkelte menneske i at stadfæste sin styrke og kraft til sig selv.

 

Jeg er med i det skabende råds karmiske rådslagning, jeg er med ki det hvide søsterskabs råd, jeg er den altfavnende gudinde Pallas Athena, hærfører i kærlighedens flammehav.

 

En af mine nye opgave på stråleplanerne er at vise vejen hjem til den indre hjertefred, en af mine nye opgaver på stråleplanerne er at vise vejen ind i femte dimensions kærlighedens givende lys - det gyldne hjerte af hjertetidens gyldne struktur.

 

Jeg takker for nu, og sender til jorden og menneskeheden kærlighedens flammehav, min personlige gudinde kvalitet til alt som er, alt som kommer, alt som var.

© Copyright - Izabella Anjelica