De maskuline mestre / El Morya / Kanaliseringer - El Morya
Kanalisering v/Izabella Anjelica
 
”Jeg er El Morya, vær hilset du lysets barn”.

 

Jeg er budbringer af kraft og styrke, jeg er den manifesterende mester af lyset. Jeg hjælper hvor end du hidkalde mig, jeg hjælper med fokusering og styrke til at skære igennem dit indre mørke, og bringe lys derind, jeg skære igennem når du står i en stagneret situation, og ej kan se fremgang.

 

Hidkald mig El Morya til hver en tid du lysets barn.

 

Jeg har fået nye opgave på stråleplanet, i fremtiden er jeg styrkens mester, læren til at finde styrke til at bære livet på sine skuldre i overensstemmelse med kærlighedens bevidsthed i femte dimension frekvens.

 

Jeg hjælper med at stadfæste bevidstheden derom sammen med Kuthumi, og Maria Magdalena, danner jeg en treenighed. I de næstkommende fem år vil vi i treenighedens lys strømmer til, og styrke hver et menneskes bevidsthed i kærlighedens frekvens at eksistere i samklang med femte dimension.

 

Jeg er budbringer af manifestationens flamme, hidkald mig når du kære barn har behov for at manifestere dit hjertes styrke til dig selv og livet.


Hidkald mig når du har behov for at styrke dine manifesterende hjerteord til verden ud.

 

Jeg hjælper med at tale klart og kraftfuld uden skelen til indre uro, stil dig frem i forreste række, og fortæl her og nu, hvem du er til verden ud.

 

Jeg takker for nu, styrk er din kærlighed, din klang, velsignet er du deri.

 

© Copyright - Izabella Anjelica