De opstegne Mestre / Kanalisering
Kanalisering i samhørighed med De Opstegne Mestre
De opstegne mestre samarbejde med os i vores hverdag - bevidst som ubevidst i samspil med vores Sjæl formidler de telepatiske informationer og budskaber til os. 
 
Mestrene arbejder med en samlet plan, for at løfte og højne menneskehedens bevidsthed. Og de arbejder endvidere for at hæve alle områder af civilisationen op, via filosofi, politik, religion, kunst, musik, videnskab, økonomi, drømme og meditation eller mere bevidst gennem healing og kanaliseringer

De sender ubetinget kærlighedslys og formidler budskaber og vejledning, og hjælper med dig med at skabe forståelse for dine tidligere inkarnationer, din nuværende inkarnation.
 
Nogle af temaerne kan være, sorger fra barndommen, problematikker fra tidligere liv, som skaber hindringer i nuværende liv, f. eks i form af uhensigtsmæssige tanker og handlemønstre.
 
Du kan udover at skabe forståelse for dig selv, kanalisere vejledning og budskaber fra De opstegne mestre til andre, samarbejde med dem under kreative processer (male, tegne, skrive).
 
Det kræver en vis fleksibilitet for at kanalisere, som kommer fra en indre trang til at udvide dine horisoner, din spiritualitet og klarhed til at give slip på fastlåste tanke, følelse og handlingsmønstre. Måske du allerede arbejder med healing og har oplevet at høre enkelte brudstykker, dele af eller hele sætninger, høre navne på mestre under healing, og er nysgerrig efter at få klarhed for hvad kanalisering er, og hvem det er som du kanalisere sammen med af De opstegne mestre.
 
Ønsker du at lære at kanalisere sammen med De opstegne meste...
 
Så har jeg superspændende 4 måneder online forløb til dig, hvor du lære trin for trin at kanalisere og samarbejde med De opstegne mestre.
 
Du kan læse mere om forløbet...HER...
© Copyright - Izabella Anjelica