De feminine mestre / Maria Magdalena
 
     Maria Magdalena af kunstner Gert Ørnbøll
 
              

Maria Magdalene

Er Den Gyldne Hjertetids kærlighedsmester - gudinde og lære os at blive det hele menneske gennem forståelse af kærlighedens aspekter.

 

Hun arbejder sammen med Moder Maria med at forankre Maria lyset til jorden og menneskeheden, og fra 12 stråle formidler hun kærlighed ud til jorden og menneskeheden sammen med en hærskare af Maria engle, og sammen med utallige opstegne mestre og engle som altid står klar til at hjælpe dig med at løfte dit liv.

 

Den 22 juli er dagens navn - Maria Magdalene.

 

Inkarnationer:

Maria Magdalena har haft utallige inkarnationer på jorden bla var hun ypperstepræstinde for faraonerne, Jesus er ligeledes uddannet indenfor samme felt.

 

Sammen med Serapis Bay grundlagde Maria Magdalena byen Amarna, og sammen skabte de religionen Atenism, tilbedelse af solguden Aten. Religionen gik under ved deres død. Deres navne var Amenhotop den 3 og Nefertiti (Maria Magdalene) – forældre til Tutankhamon.

 

Under Atlantis havde Maria Magdalena en inkarnation som overhoved på et af templerne for lyd og viberation, Da Atlantis sank emigreret hun til Tibet. Her bosatte hun sig hos en befolknings gruppe der stammede helt tilbage fra  Lemurien  - Sammen skabte de det jordiske Shamballa – lydens healende bosted.

 

Jesus og Maria Magdalena lære os om hengivenhed i dag igennem mesterplanets lys. Under deres jordiske liv sammen, sået de frøet til at elske og ære hinanden for det vi gør, hver for sig og sammen.

 

Vil du gerne vide endnu mere om...

Maria Magdalene inkarnationer og opgaver, hvordan du kanalisere og samarbejder med hende?

 

Så har jeg et superspændende 4 måneders online forløb, hvor du lære at samarbejde med De opstegne mestre, trin for trin.

 

Du kan læse mere om forløbet...HER...

 

    

                                           Maria Magdalene af kunstner Peter Fich Christiansen

 

© Copyright - Izabella Anjelica