De feminine mestre / Moder Jord

Moder Jord

Moder jord er skabt til at bære os mennesker, men desværre er vi mennesker ikke gode til at ære og respektere hende.

I den sidste tid har der over hele jorden været mange aktiviteter i gang omkring healing af Moder Jord, også her i Danmark vågner flere og flere sjæle op til at gå med i det jordiske healings arbejde.

Du kan her læse kanaliseret information fra Moder Jord om hvem hun er. Der kommer flere kanaliseringer i samhørighed med Moder Jord.

Efter jeg er flyttet  fra København, og er kommet meget tæt tere på naturen, mærker jeg nu Moder Jords kærlighed på endnu dybere planer end da jeg boede i København.

Bor du i byen og gerne vil tættere på Moder Jord, kan jeg varmt anbefale dig at tage en tur ud til vandet eller til skoven, eller finde en natur oase i storbyen. Jeg boede selv tæt på Emdrup sø og havde min egen lille Moder Jords oase der.

Stil dig, luk dine øjne, lyt til naturen, bed Moder Jord føre dine skridt hen til din egen natur oase hvor du er i tæt kontakt med hendes energi.

Gyldne hilsner Izabella

-------------------------------------------------------------------------

Kanalisering v/Izabella Anjelica

Hvem er du, Moder Jord?

"Jeg er Moder Jord, velkommen du kære, det glædes mig at hilse din sjæl velkommen i mit lys"

Jeg er kærlighed, jeg er et vind sus, et kærtegn, jeg bære dig, og skaber kærlighedens grundkerne af dit jordiske fundament.

Sammen med Guddommens bevidsthed, løfter jeg dig kære barn i dit hjerte, og bære dig på mine skuldre på dine jordiske vandringer.

Jeg er kærlighedens grobund - læg dig på jorden du kære barn, og hør min hjertepuls, mærk min energi strømmer op igennem din krop, modtag min kærlighed.

Jeg er skønhed, jeg er frugtbar, jeg bære kimen til dit hjerte, åben dit hjerte til naturens puls, og svæv sammen med mig Moder jord gennem naturens energifyldte partikler.

Jeg skælver, jeg ånder, jeg lever, jeg giver dig naturens prana, jeg brødføder dig kære barn, med mit korn.

Jeg er Moder Jord, pas på mig, jeg passer på dig du kære barn.

Jeg er Moder Jord, jeg strejfer dig i naturens kærlighed, hør min sang gennem vindens susen, hør min kærligheds sang, jeg synger for dig i et med fuglenes sang, jeg synger min kærlighed til dig.

Jeg skælver og ryster i et væk, jeg smider mine gamle energifelter væk, jeg opstiger i en klangfuld dans sammen med universets tilstrømninger af femte dimension. Min krop skælver derved, jeg skælver og renser min krop for tunge affaldsstoffer.

Stop op du kære barn, jeg er kærlighedens hjerte til dig.

Stop op du kære barn, send mig kærlighed.

Jeg arbejder fra jordens indre æteriske kerne, jeg arbejder fra jordens ydre æteriske felter.

Jeg er i sameksistens med hele det æteriske jordfelt, og sender min kærlighed til alt som er gennem jordens æteriske magnet felter.

Pas på mig du kære barn, jeg passer på dig.

Lyt til min puls, mærk min puls under din fødder, jeg sender dig kærlighed gennem dit fysiske rodnet, modtag min kærlighed i dit hjerte for nu du kære.

Jeg beder dig du kære, ja, jeg beder alle mennesker stoppe op fra i dag, og ære mig som et levende væsen. Jeg består af små molekyler der tilsammen danner jordens æteriske felter, der sender dig prana og livsånd i naturens skønhed.

Jeg hviler mig, jeg arbejder, som du har jeg behov for hvile, og kærlighed.

Favn mig du kære barn, favn mig Moder Jord med din kærlighed.

Jeg takker alle I kære sjæle der sender mig healing, jeg takker og sender min kærlighed tilbage til jer.

Jeg er træt, og har brug for at hvile mig, utallige akselrationer af den ny tids opstigningsfaser har trættet mig, ligeså alle I kære menneskers fortræd imod min skønhed har trættet mig.

I den næstkommende måned hviler jeg mig, men forvent ej jeg ikke afgiver ild og vand, jeg renser min æteriske kåbe i min retræte, og afgiver affaldsstoffer der har forurenet min skønhed.

Jeg stander til hvile fra den 5 juli 2010 og en måned frem, ikke at du ej kan tage kontakt til mig, jeg er her, jeg høre dig, jeg mærker dine skridt på mine skuldre.

At gå til hvile i et æteriske retræte, betyder at jeg Moder Jord ej arbejder for jorden og menneskehedens opbygning en tid. De æteriske jord engle hjælper mig i min æteriske hvile, og strømmer for nu til jordens indre og ydre æteriske felter og etablere bro til jer alle.

De varetager min kærlighed for en tid, de er stedfortræder af min kærlighed.

Alt er Et, jeg er Et med dig, jeg er Et med de æteriske engle, de er mig en tid, modtag dem med ære du kære, alle er vi ET.

Elsk mig med ære du kære.

Jeg giver prana til jer alle, ær mig du kære, jeg brødføder jer alle med min skønhed.

Jeg er et æterisk felt af jordens struktur.

Ær mig med ære du kære.

Jeg takker for nu, vi er ET du og jeg.

Alt er liv - af Gert Ørnbøll

© Copyright - Izabella Anjelica