De maskuline mestre / St.Germain
                                                   
                                                      St.Germain af Gert Ørnbøll
 
St.Germain...
I foråret år 2007 skete der et arbejde mæssigt ændring skift på stoleplanerne, flere af mestre fik nye hovedopgaver, og ændret stråleplan.
 
En af de mestre som har ændret opgave og titel er St.Germain, hans energi er blevet større, da han løftes op på et højere plan – hans rolle har ændret sig siden hans opstigning til Maha chohan af første grad, sammen med sit feminine modstykke Lady Portia.
 
Han ændre de gamle trosretninger til nye retninger – gamle strukturere til ny struktur.
 
St.Germain arbejder med den krystallinske bevidsthed, og med den violette flamme, til at rense og fremme det mentales, æteriske energifelt, og dermed være medvirkende til at højne menneskehedens visdom.
 
Inkarnationer
  • Josef, Jomfru Maria mand

  • Christopher Columbus som opdagende Amerika

  • Merlin rådgiver for Kong Arthur af Camelot.

  • Sir Francis Bacon engelsk filosof og statsmand(Elizabeth 1 uægte søn), – han blev født for at hjælpe med at ændre det engelske paradigma.

  • Christian Reosenkreuz af Rosenkreuzerne Hemmeligt broderskab, hvis formål var at gennemføre reformationen i oldkristen ånd. Han blev 106 i denne inkarnation.

  • Han mest kendte inkarnation var som  greven af St. Germain, hvor han blev født med blå blod i årene mellem 1610 – 1710, nogle mener hans mor var Marie de Neuborg, enke efter Kong Karl II af Spanien, og hans far var Comte Adanero Andre, og andre igen indenfor de teosofiske foreningen, mener at hans far var prins Ragocky af Transsylvanien. Der versere mange historier om St.Germain liv. Han tilbød han spirituelle visioner gratis for kongelige og mennesker med indflydelse. Han var frontkæmper for at indføre et forenet Europa, og det menes at han var medansvarlig for at Katarina den store overtog tronen, da han var dybt involveret i frank politik og arbejdet sammen med Louis XVI.

Vil du gerne vide endnu mere om...
 
St.Germain inkarnationer og opgaver, hvordan du kanalisere og samarbejder med ham?
 
Så har jeg superspændende 4 måneder online forløb, hvor du lære at samarbejde med De opstegne mestre, trin for trin.
 
Du kan læse mere om forløbet...HER...
 
© Copyright - Izabella Anjelica